De blog van Erlinde: onze run-way girl

Haar motto: SLEEP-EAT-RUN-HAVE FUN!

Mini-break: Floortje (16 augustus 2014)

Afgelopen weekend had ik (Erlinde) een mini-break in eigen land, nog sterker: in eigen provincie. Ik logeerde in een gastenverblijf in de Achterhoek. Leuk natuurlijk, maar wat heeft dat te maken met hardlopen? Niets! Maar tegelijkertijd ook alles!

 Zen

Vorige week zaterdag kwamen we aan in gastenverblijf “de Floor”, door de eigenaren ook wel liefkozend “Floortje” genoemd. Floortje staat op het terein van de monumentale boerderij de Floor in de buurt van Geesteren, maar het huisje is helemaal vrijstaand. Het eerste wat opviel was het mooie terras, het prachtige uitzicht, maar vooral de rust. Zen!!!

BBQ-time

We arriveerden rond etenstijd en dus was het gelijk tijd om de BBQ aan te steken. Biertje erbij en genieten! Na een paar uurtjes gingen we naar binnen. Floortje heeft een WI-FI verbinding en via Netflix konden we een serie kijken. Er hangt een heel gezellig landelijke sfeer in het huisje en de openslaande deuren naar het terras zijn ook super. ‘s Ochtends met ontbijtje, krantje en koffie in de zon… hmmm. Voor mij was dat de volgende dag overigens niet de realiteit, want er moest gelopen worden!

Lange Zondagochtend Run

Een duurloop van ongeveer 25 km  stond op het programma. Ik had de wekker op tijd gezet omdat er ‘s middags onweer was voorspeld. ‘s Ochtends zou het wel droog blijven. Mijn vriend was zo lief om Espresso voor mij te zetten. Een sterke bak voor extra runpower is nooit weg natuurlijk.

Wil je weten wat  deze getalenteerde, sportieve en lieve Erlinde nog meer schrijft en doet zie:

http://www.run-waygirls.nl/

runwaygirls

Wij zijn Stefanie en Erlinde en vormen samen het duo Run-way Girls. Elke run is een uitdaging, doelen blijven stellen en vooral veel lol maken. Sport, healthy food en fun is waar wij voor staan en waarvan jij mag meegenieten!

Ons belangrijkste doel is dus het (online) delen van onze trainingen en wedstrijden, maar vooral het plezier dat wij daaraan beleven. Hopelijk kunnen we jou daarmee ook inspireren en motiveren om gezond en sportief bezig te zijn. Verder willen wij Arnhem en omstreken op de kaart zetten op het gebied van hardlopen. Iedereen kent de Amsterdam Marathon en de Dam tot Damloop, maar ken je de Posbankloop of de Hoge Veluwezoom Trail? Die kans is kleiner. In het verre;-) oosten hebben ook mooie (loop)evenementen die ook de nodige aandacht verdienen.

Daarnaast hopen we je enthousiast te maken voor nieuwe uitdagingen, dus: Kom uit die comfort zone! Dat doen wij zelf ook, daarom gaan wij in september het supertrio van de Posbankloop lopen.

Wil je meer van ons te weten komen, klik dan hier.

Join us! The world is your runway!

Voor vragen, samenwerkingen en/of tips and tricks kun je ons bereiken via het volgende mailadres: info.runwaygirls@gmail.com

-X- Run-way Girls

Let op:  Last Minute korting, voor boekingen voor de 2e helft van augustus en heel september, 20% op de weekend ,midweek en weekarrangementen, waarbij de kortingstaffel voor een eventuele verlenging ook nog geldig is !!!

 

 


Leave a Comment