Uw gastvrouw en gastheer Tonny en Willem Hartsuijker heten u van harte welkom op ons gastenverblijf de Floor. Waar de naam de Floor vandaan komt, is helaas niet uit de historie te halen. We noemen het vrijstaande en veel privacy biedende gastenverblijf dan ook “Floortje”.

Floortje is een gastenverblijf voorzien van alle comfort en privacy en geschikt voor twee volwassenen, eventueel met een baby of klein kind. Er zijn  geen huisdieren toegestaan.

Floortje is volledig vrij gesitueerd op ruime afstand achter onze monumentale boerderij “de Floor”.

In de aangrenzende wei voor Floortje is er een mogelijkheid om een tent of caravan te plaatsen. Deze gasten maken dan wel gebruik van de sanitaire voorzieningen van Floortje, die dan ook geschikt zijn voor de kinderen, familie  of eventueel vrienden. Let wel: niet meer dan 4 personen. Er is een woon-/slaapkamer met een volledig ingerichte keuken, een comfortabele zithoek en een tweepersoons Auping bed.

Een royaal overdekt terras op het zuiden biedt een fraai uitzicht over de landerijen. Dat terras bereikt u middels twee openslaande deuren vanuit uw gastenverblijf.

Het gastenverblijf biedt verder:

  • aparte badkamer
  • flat screen TV, een audio set
  • gratis Wi-Fi-aansluiting
  • u kunt in overleg buiten op de naastgelegen haardplaat bij geschikt weer ’s avonds een houtvuur(tje) stoken, uiteraard in overleg en tegen een kleine vergoeding van 5 euro (1 mand) voor het te gebruiken stookhout
  • BBQ aanwezig
  • twee moderne Sparta fietsen met versnelling, voorvork- en zadelvering, beschikbaar voor de gasten zonder meerprijs; zij nodigen uit om in een paar dagen de fantastische omgeving te verkennen.